Olia Sol panostaa laatuun

Olia Sol on uusi kauneusalan yritys, joka on erikoistunut kynsiin, ripsiin ja kulmakarvoihin.

– Panostamme liikkeessämme ennen kaikkea laatuun. Teemme työtä huolella, pysymme ajan hermolla ja käytämme laadukkaita tuotteita.

Näin kertoo yrityksen perustaja ja omistaja Olga Popova, joka on lähtöisin Liettuasta. Hänen lisäkseen asiakkaita palvelee venäläislähtöinen Victoria Aittajoki.

Molemmilla naisilla on pitkä kokemus kauneusalalta kynsien, ripsien ja kulmien parista. Fuengirolassa he ovat työskennelleet myös muissa kauneussalongeissa ennen Olia Solia.

Junakadulla lähellä feria-aluetta toimiva yritys palvelee asiakkaita viidellä eri kielellä.

– Puhumme espanjaa, englantia, suomea, venäjää ja liettuaa.

Koulutus tärkeää

Olga ja Victoria ovat ammatiltaan kynsi- ja ripsiteknikkoja. Työnsä lisäksi he pitävät erilaisia koulutuksia ja kursseja. Olgalla on koulutus myös microbladingiin.

Kynsikouluttajanakin toimivalla Victorialla on vahva osaaminen kynsien koristelussa. Hän on tehnyt kynsiä pikkutytöstä lähtien ja löytänyt kynsien kautta itsestään artistin.

– Työn jälki on minun käyntikorttini. Varsinkin slaavilaiset asiakkaat vaativat parasta laatua.

Aittajoki tähdentää, että laadukas koulutus on tärkeässä asemassa myös kauneusalalla. Olia Solin naiset kouluttautuvatkin säännöllisesti ja pysyvät ajan hermolla alan uusista tuulista.

Molemmat ovat käyneet useita eri kursseja ja koulutuksia eri maissa. He tekevät kynsiä venäläisellä tekniikalla, joka eroaa vahvasti eurooppalaisesta tekniikasta.

– Käytämme alan huippubrändejä, joissa laatukriteerit täyttävät vaatimuksemme. Emme tingi tuotteistamme ja siksi emme lähde kilpailemaan hinnoilla.

Ripsien osalta naiset haluavat käyttää pehmeitä, kevyitä ja luonnollisia ripsiä, jotka eivät vahingoita asiakkaan omia ripsiä. Käytössä ovat uusimmat tekniikat.

Yrittäjät ovat jo saaneet oman vakituisen asiakaskuntansa. Molemmat naiset asuvat Fuengirolassa ja viihtyvät erinomaisesti.

– Perustimme liikkeen Fuengirolaan, koska tämä on kasvava kaupunki hyvien yhteyksien äärellä. Asukkaita riittää läpi vuoden toisin kuin Marbellassa, jossa on talvisin hiljaisempaa.

Sonja Riihikangas

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Minkä puolueen ehdokasta äänestät eduskuntavaaleissa?

View Results

Loading ... Loading ...