Amazonin jakelukeskus Málagaan

Amerikkalainen verkkokauppajätti Amazon avaa jakelukeskuksen Los Pradosin kaupunginosaan Málagaan.

Joku voisi lisätä lauseeseen sanan ”vihdoin”, sillä hanke on ollut vireillä jo pitkään. Ensimmäiset aiesopimukset asian tiimoilta tehtiin jo viime vuoden huhtikuussa, mutta vasta nyt on saatu kaikki sopimusasiat valmiiksi.

Amazon on vuokrannut jakelukeskusta varten valtion rautatieverkostoa ylläpitävältä Adifilta tontin, jonka pinta-ala on 13.200 neliömetriä. Vuokrasopimus on aluksi kolmen vuoden mittainen, mutta sitä voidaan jatkaa.

Tontille on tarkoitus pystyttää 2.700 neliömetrin halli, 26 siirrettävää konttia toimisto- ja sosiaalitiloiksi ja 55 parkkipaikkaa. Rakennusten budjetti on 625.000 euroa. Töihin kuluu noin puoli vuotta.

Uuden jakelukeskuksen on tarkoitus palvella muun muassa koko Aurinkorannikon aluetta.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Minkä puolueen ehdokasta äänestät eduskuntavaaleissa?

View Results

Loading ... Loading ...