Jesús Gilistä dokumenttisarja

HBO tekee dokumenttisarjan kohuja herättäneestä Jesús Gilistä.

Vuonna 2004 päättyneen elämänsä aikana Gil oli niin poliitikko, urheilujohtaja kuin liikemieskin. Värikkään uransa aikana hän toimi mm. jalkapalloseura Atlético Madridin puheenjohtajana 1987-2003 ja Marbellan pormestarina 1995-2002. Lisäksi hän hän toimi rakennusalalla.

Jesús Gil  sai 90-luvulla paljon kiitosta muun muassa Marbella siistiytymisestä ja noususta luksuslomakohteeksi. Toisenlaistakin mainetta kertyi. Gil oli tuttu näky myös lakituvassa. Vuoden 1991 jälkeen hän oli osallisena yli 80 oikeusjutussa, joissa häntä syytettiin  lukuisista väärinkäytöksistä, petoksista ja kunnianloukkauksista.

El Pionero -nimeä kantava neliosainen dokumenttisarja tulee katsottavaksi vielä tänä vuonna.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Kumpi sykähdyttää enemmän, Maamme laulu vai Finlandia-hymni?

View Results

Loading ... Loading ...