Asiantuntijaluento nivelrikosta

 

Naisten Pankki ja Sofia-opisto tarjoavat ajankohtaista ja ajantasaista tietoa nivelrikosta Sofia-opiston tiloissa keskiviikkona 4.12 kello 18.30. Noin tunnin kestävän luennon aikana ortopedi Arne Vara ja naprapaatti Annika Tähtinen kertovat nivelrikosta, sen ennaltaehkäisystä ja hoidoista sekä nivelrikon vaikutuksesta elämän laatuun.

Nivelrikolla ei ole selkeää aiheuttajaa, mutta useita riskitekijöitä on tunnistettu.

Kaikille taudista ei koidu haittaa. Pahimmillaan nivelrikon aiheuttama kipu kuitenkin rajoittaa elämää ja liikkumista. Vaikka nivelrikkoa ei voida parantaa, sen etenemistä voidaan hidastaa ja sen aiheuttamia vaivoja voidaan hoitaa ja edistää nivelten hyvinvointia.

Liput 5 euroa. Tuotto ohjautuu kokonaisuudessaan kehitysmaiden naisten koulutuksen ja yrittäjyyden tukemiseen.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Mihin suuntaat kesälomalle?

View Results

Loading ... Loading ...