Koe Roxette Costalla

 

Ruotsalainen populaarimusiikkiteollisuus on vuosikymmenten saatossa tuottanut maailmalle runsaasti laadukasta ja suosittua viihdettä. Kaikki alkoi Abbasta. Sen jälkeen on tullut monia menestystarinoita, esimerkiksi Europe, The Cardigans ja Ace of Base. Yksi isoimmista kansainvälisistä menestyksistä oli Roxette, joka nousi 90-luvun alussa jättimäiseen suosioon koko maailmassa.

Roxetten hittejä pääsemme tänä viikonloppuna kuuntelemaan ja tanssimaan Fuengirolassa. Suomalainen, oikean Roxetten hyväksymä tribuuttiduo esiintyy perjantaina Singer’sissä ja lauantaina Kukossa. Joissain ennakkotiedoissa molemmat paikat oli merkitty lauantaille, mutta se oli virhe.

Pe. 4.10. Singer´s

La. 5.10. Kukko

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Mihin suuntaat kesälomalle?

View Results

Loading ... Loading ...