Legendan odotettu paluu

Harvoin nähdään Fuengirolassa yhtä legendaarisia kulttuurihahmoja, kuin tänä lauantaina Marenostrumin lavalle nouseva Bob Dylan.

Lähes 40 studioalbumia, lukemattomia hittejä ja muita merkkiteoksia niin omille kuin muidenkin artistien levyille, tekstejä jotka ovat puhutelleet ihmisiä jo lähes kuuden vuosikymmenen ajan, taidenäyttelyitä, Barack Obaman myöntämä korkein siviilikunniamerkki Presidentin vapaudenmitali ja Nobelin kirjallisuuspalkinto. Siinä vain joitain saavutuksia Dylanin uran varrelta.

Aurinkorannikolla Dylania ei ole nähty riesaksi asti, sillä viimeisimmästä visiitistä on vierähtänyt jo hieman reilut 20 vuotta. Huhtikuussa 1999 Dylan pisti kansan sekaisin Málagan härkätaisteluareenalla, jonne oli sulloutunut 8.000 katsojaa.

Nyt lauantaina, 4. toukokuuta on tätä herkkua tarjolla Andalusian taivaan alla Marenostrum Castle Parkissa, Fuengirolassa.

Jaa artikkeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Joko tänä vuonna päästään koronasta eroon?

View Results

Loading ... Loading ...

YRITTÄJÄ

Oletko kiinnostunut mainostamaan Fuengirola.fi -lehdessä tai verkkosivuilla?