Seita & Friends helmikuussa – Rakkauslauluja ja tuonpuoleista

Seita & Friends on noussut Kukon Keskiviikkoklubin lavalle jo hurjat 256 kertaa. Se on melkoinen saavutus, tuohon on kulunut aikaa noin kuusi vuotta. Keskiviikkoklubista on muodostunut vahva perinne, se on eräänlainen kivijalka Kukon monipuoliseen viihdetarjontaan. Kansa tietää, että keskiviikkona on mukavaa musiikkia, leppoisaa meininkiä ja hyvää seuraa. Vieläpä ilman sisäänpääsymaksua.

Seita & Friends vaihtelee musiikillisia teemojaan viikoittain. Nyt helmikuussa esitetään asiaan kuuluvia rakkauslauluja 6.2. sekä Ystävänpäivän aattona 13.2. Helmikuun seuraavat keskiviikot menevät menneitä muistellessa, teemana 20. ja 27.2. on Night Shift, edesmenneiden suuruuksien kunnioittaminen. Tervetuloa nauttimaan hyvästä musiikista, maukkaasta ruoasta ja virvoittavista juomista.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Syötkö mämmiä?

View Results

Loading ... Loading ...