Yhdistävää padelia Pacosissa

Toukokuun lopussa pelattiin ensimmäinen NORDIC PADEL turnaus Fuengirolassa, Wekap klubilla, Los Pacosissa.

Nordic Padel turnaus sai ideansa siitä, että järjestäjät olivat huomanneet pelin olevan hauskempaa ja opettavaisempaa kun pelataan yhdessä espanjalaisten ja muunmaalaisten kanssa. Sääntönä oli, että jokaisesta parista toinen olisi nordico.

-Missiomme oli saada tällä turnauksella lisää verkostoitumista pelaajien ja yritysten kesken, hauskoja ja opettavaisia treenipelejä tulevaisuudessa, integroitumista espanjalaiseen yhteisöön, sekä uusia ystävyyksiä, kertoo järjestelyistä vastannut Hanna Kytölä-Lundström.

Tavoite oli saada mukaan 96 pelaajaa. Määrä saavutettiinkin hyvissä ajoin ennen turnausta.

Turnaus oli Express turnaus, jolloin kaikki pelit karsinnoista, semifinaaleihin ja finaaleihin pelattiin samana aurinkoisen sunnuntaina. Central kentällä kaikki pelit videoitiin ja ne löytyvät facebook-sivuilta @nordicpadel

-Pelien aikataulussa pysyminen oli yksi suurimmista haasteista. Pidimme kiinni tiukasti pelien alkamisajankohdista, tämä myös siksi, että paikalla oli mainio määrä upeita sponsoreja. Yleisöllä ja kilpailijoilla oli mahdollisuus saada mm. hierontaa, verenpaineen, -sokerin sekä keuhkokapasiteetin mittausta ja nauttia suomalaisesta harmaasta kansallisjuomasta Chill Out Loungessa. Loungen musiikkiin oli yleisöllä mahdollisuus vaikuttaa jo etukäteen ja lisäillä musiikkia pohjoismaalaisista ja espanjalaisista hiteistä Nordic Padel Beat listalle.

-Päivän kestävä turnaus sai paljon kiitosta niin perheellisiltä kuin myös yrityksiltä. Ajatuksemme tehokkaasta ja tapahtumarikkaasta päivästä oli toteutunut.

Aurinkorannikolla on paljon pohjoismaalaisia, jotka ovat ”koukuttuneet” tähän positiiviseen urheilulajiin. Monet ovat myös innostuneet käymään turnauksissa, joista täällä on vara valita. Pääsääntöisesti viikonloppuina pidetyt 3 päivää kestävät turnaukset keräävät satoja ihmisiä pelaamaan ja viettämään aikaa sosiaalisen pelin parissa. Padel yhdistää niin kansalaisuuksia kuin myös perheitä. Monessa perheessä on useampi pelaaja ja padelista on tullut yhteinen harrastus. Aikaa vietetään viikoittain klubeilla ja turnauksissa yhdessä. 

Jaa artikkeli:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Joko tänä vuonna päästään koronasta eroon?

View Results

Loading ... Loading ...

YRITTÄJÄ

Oletko kiinnostunut mainostamaan Fuengirola.fi -lehdessä tai verkkosivuilla?