Riku Nieminen & Vahtimestarit areenalla kerran vielä Kukossa

Riku Nieminen & Vahtimestarit areenalla on keikkaillut ahkerasti kuluneella viikolla. Esiintymiä on riittänyt tiistaista asti joka illalle. Rupeaman päätöskeikka on perjantaina (3.5.) Kukossa. Meininki yltynee hillittömäksi, ainakin tiistain vappubileissä kannat nousivat vähintään katon korkeudelle.

Keikka etenee niin, että ensimmäisessä setissä keskitytään Juice Leskisen tuotantoon ja toisessa laajennetaan tajuntaa Mestari Areenalla artisteilla. Luvassa on siis musiikkia Pepe Willbergin, Kirkan, Hectorin ja Pave Maijasen tuotannosta. Saattaapa joukkoon osua joku helmi J.Karjalaiselta tai Popedaltakin. Kukosta luvataan vapun tapaan jättää lavan eteen sopiva tila tanssijoille, tämä orkesteri vetää parketin täyteen hetkessä.

Viimeisen keikan kunniaksi lipun hinta kohtuullistettiin, eli nyt ennakkoon lipun ostamalla selviää kympillä. Oveltakin lippuja saa pari euroa kalliimmalla. Centro Finlandian Infosta voi noutaa ennakkopiletin ja tehdä samalla pöytävarauksen, mikäli haluaa nauttia Kukon keittiön kehutuista antimista.

 

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Paljonko käytät rahaa joululahjoihin?

View Results

Loading ... Loading ...