Pellellä menee lujaa

Pelle Miljoona on malli esimerkki sammalelta pakenevasta vierivästä kivestä. Kun ensimmäisestä levystä on aikaa jo yli 40 vuotta, voisi luulla menohalujen tasaantuneen, mutta Pelle näyttää olevan toista maata.

Aurinkorannikolla Haminan kasvatti kävi viimeksi syksyllä, silloin kenties legendaarisimman kokoonpanonsa Pelle Miljoona Oy:n kanssa. Nyt on vuorossa uudempi ja parin soittajan verran kevyempi komppania Pelle Miljoona United.

Torstaina ja perjantaina, 4. ja 5. päivä huhtikuuta Pellen kanssa lavalle nousevat Tumppi Varonen ja Puka Oinonen. Molemmat herrat Pellen pitkäaikaisia yhteistyökumppaneita myös aiemmista kokoonpanoista.

Kukon rockpeijaisissa on luvassa takuuvarmaa Pelle Miljoonaa, eikä hiteistä tule olemaan puutetta.
Liput hoituvat ennakkoon Centron Infosta 18 eurolla ja ovelta 20 eurolla.

Tässä vielä todistusta Pellen keikan jälkeen viime syksynä: https://fuengirola.fi/pelle-miljoona/

 

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Minkä puolueen ehdokasta äänestät eduskuntavaaleissa?

View Results

Loading ... Loading ...