Tie auki Córdoban ihmeisiin

Córdoba tarjoaa matkaajalle niin yltäkylläisesti silmänruokaa, että voi olla jopa vaikea päättää mistä tähän kaikkeen alkaa paneutua. Välttämättä sitä ei tarvitse itse päättääkään, nimittäin  perjantaina 11.10. voi Córdoban ihmeisiin lähteä tutustumaan Centro Finlandian järjestämällä retkellä.

Córdobassa seinät kukkivat myös talvella.

Retken oppaana on tuttuun tapaan Anssi Marstela, jonka yli 20 vuoden kokemus takaa sen, että myös nähtävyyksien taustat aukeavat reissulaisille. Kokopäivän retkellä tutustutaan keskeisimpien historiallisten nähtävyyksien ohella myös kaupungin modernimpaan keskustaan.

Syksyn ensimmäinen Córdoban retki järjestetään siis perjantaina 11. lokakuuta. Paikat varataan Centro Finlandian Infosta +34646111203 tai [email protected]

Lue lisää Córdobasta täältä:

https://fuengirola.fi/cordoba-kalifien-kaupunki/

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Missä aiot viettää joulun pyhät?

View Results

Loading ... Loading ...