Kukon runsas viihdesyksy

Lokakuu koittaa ja Kukko palailee kesälomiltaan. Viihdesyksy käynnistyy perinteisesti Keskiviikkoklubin avajaisilla 2.10. Seita & Friends aloittaa heti isolla kokoonpanolla ja vierailevien artistien kanssa. Paikalla on ainakin Lapin mies Erkki Kaikkonen ja hänellä saattaa olla mukanaan trumpetisti Ruotsista. Syksyn aikana Seita & Friends teemoittaa iltojaan, joten tarjolla on monipuolista musiikkia.

Seita & Friends vaihtuvin teemoin aina keskiviikkoisin.

Toinen vakioklubi käynnistyy sunnuntaina 6.10. Silloin lavalle nousee syksyn ensimmäistä kertaa Andalucian Swing Band. ASB soittaa joka sunnuntai viihdyttävää vanhaa jazzia. Ensimmäisellä kerralla solisteina nähdään ainakin Kari Fall, Ricky Vivar ja Hese Viinamäki. Syksyn mittaan sunnuntai-illoissa ASB:n vieraina käy monia isoja nimiä, kuten Bianca Morales, Antti Sarpila ja Martin Alvarado.

Silen Band plays Santana
Roxette Ultimate Tribute

Lokakuun ensimmäisellä viikolla nähdään myös kolme upeaa cover -showta. Torstaina valot välkkyvät ja lantiot liikkuvat ABBA shown tahtiin, perjantaina on vuorossa Santanan musiikki, jota tarjoilee Silen Band. Lauantaina on vuorossa hieno Roxette -tribuutti.

Viihdesyksy jatkuu komeasti lokakuun 7.-8. päivä, kun vanha tuttumme Pepe Willberg saapuu orkestereineen jazz -tunnelmissa. Näiden keikkojen musiikki pohjautuu pitkälti balladien mestarin Nat King Colen tuotantoon. Willberg on suomalaisista laulajista ylivoimainen tulkitsemaan herkkiä monivivahteisia Colen kappaleita.

Pepe Willberg

Komediallisen teatterin pariin päästään 10.&13.10. kun Anu Hälvä ja Päivi Mäkinen tuovat lavalle naisten ikääntymistä ronskisti ironisoivan Kuumia aaltoja näytelmän. Tämän shown erikoisuus on siinä, että mukaan on sovitettu paljon tuttua musiikkia, jota yleisö pääsee mukana laulamaan.

Kari Tapion elämästä kertova Olen Suomalainen elokuva nähdään myös Aurinkorannikolla. Elokuvan kunniaksi Kukossa järjestetään kaksi Kari Tapion musiikkiin perustuvaa iltaa. Orkesterissa soittaa esimerkiksi kaksi Kari Tapion poikaa Jani ja Joona Jalkanen, joten ollaan aidosti musiikin alkulähteillä. Nämä keikat ovat 11.-12.10.

Mumi-iloittelua Kukossa lokakuussa-

Muumit ovat yksi tunnetuimmista suomalaisista kulttuurituotteista maailmalla. Nämä Tove Janssonin luomukset ovat hurmanneet lapsia ja lapsenmielisiä kaikkialla aina Japania myöten. Käy Muumilaaksoon on kappale, jonka jokainen tunnistaa, vaikkei olisi koskaan katsonut yhtään jaksoa muumeja. Benny Törnroos on tuon kappaleen laulaja ja hän tuo muutaman Muumihahmon mukanaan 12.-13.10. pidettäviin konsertteihin. Yksi kolmesta konsertista esitetään ruotsiksi.

Lokakuun puoliväliin mennään Elviksen merkeissä. 14.10. Juha Leppä ottaa lavan haltuunsa ja silloin lanne vatkaa tosissaan. Suosittu Elvis -tribuutti on laadukasta viihdettä.

Jukka Kuoppamäki ei kauheasti esittelyjä kaipaa. Sininen ja valkoinen, Kultaa taikka kunniaa ja Pieni mies ovat esimerkkejä miehen itsensä levyttämistä jättihiteistä. Lauluntekijänä Suomen hittitaivaalta löytyy satoja isoja, klassikoksi nousseita sävellyksiä ja sanoituksia, joiden tekijätietona on Jukka Kuoppamäki. Esimerkiksi Jari Sillanpään Satumaa tai Katri Helenan Anna mulle tähtitaivas ovat Kuoppamäen käsialaa. Jukka Kuoppamäki esiintyy Kukossa 15.&26.10.

Fugefesti käynnistyy 17.10. Dannyn juhlakonsertilla. Kukko on mukana festarijärjestelyissä, mutta torstaina ravintolan lavalla kuullaan ryhdikästä bluesia Ismo Haaviston tahdittamana. Muuten Fugefestin aikaan keskitytään Palacio de La Pazissa juhlimiseen.

Riku Nieminen & the Cabin Crew Band

Elämä jatkuu Fugefestin jälkeen. Tiistaina 22.10. on vuorossa Pohjolan yö – musiikkia suomalaisista elokuvista. 24.&25.10. on vuorossa hulvaton Riku Nieminen & Cabin Crew Band. Heidän ohjelmistonsa koostuu tällä kertaa J.Karjalaisen musiikista.

La Zingara & David Manzana

Maanantaina 28.10. on flamencon vuoro. Sevillasta saapuu upea tanssija La Zingara ja häntä säestää kitaristilaulaja David Manzana. 29.&31.10. iltoja vietetään Kuolleiden sielujen parissa. Pasi Ruohosen johtama yhtye esittää lauluja edesmenneiltä suomalaisilta laulajilta, mukana on Irwiniä, Göstaa, Juicea, Baddingia ja monia muita klassikoita.

Marraskuu

My name is Bond. James Bond

Marraskuu käynnistyy mahtipontisesti James Bond -illoilla. Kukkis Rajalin ja Tarja Leskinen ovat Bond -tyttöinä taidokkaina laulusolisteina ja isoa orkesteria johtaa Juan Esteban Cuacci. Iltojen aikana kuullaan kaikki Bond hitit kuten Goldfinger, Live and let die, Diamonds are forever jne.

Tuomari Nurmio

Maanantai 4.11. on todellinen klassikkoilta, kun Tuomari Nurmio saapuu hurmaamaan yleisönsä. Hän on esiintynyt Kukossa ennenkin ja näihin keikkoihin liittyy jokin auto taikapiiri. Tunnelma on alastoman intiimi ja yleisö on artistin kanssa tiukassa vuorovaikutuksessa.

Maarit Hurmerinta silloin joskus.

Tiistaina on Seppo Tammilehdon ja Vexa Nybergin vuoro esittää musiikkia lähinnä 60- ja 70-luvulta. Torstaina 7.11. ja perjantaina 8.11. paikalle saapuvat syksyn ehkä odotetuimmat tähdet. Ensimmäistä kertaa Aurinkorannikolla keikkailevat Maarit ja Sami Hurmerinta. Vuosikymmenten saatossa tämä duo on tehnyt musiikkia, josta on tullut osa suomalaisten yhteistä historia. Jäätelökesä, Hymypoika, Laakson lilja, Lainaa vain ja monet muut tuovat väistämättä paljon muistoja mieleen. Myös Maaritin uudelta albumilta Sumuinen puutarha on noussut pari hittiä, vaikkapa Kaarina tai Toiset tytöt, toiset pojat.

 

Mr. Breathless on keikkaillut jo 30 vuotta. Tämä Jerry lee Lewis -koulukuntaan kuuluva laulaja/pianisti järjestää aina kunnon rock´n´roll shown. Pianboogieta kuullaan maanantaina 11.11. Teatterin pariin sukelletaan 14.-15.11. Maarit Peltomaan ja Juha Veijosen tähdittämän parisuhdekomedian Pientä laittoa parissa.

Gugi & Sixties Blondies

Argentiinasta saapuu tangon suurlähettiläs Martin Alvarado tiistaina 19.11. Upea tulkitsija ja suuri Suomen ystävä sulattaa viileämmänkin sydämen. 60-luvun tyttöbänditunnelmiin mennään 21.-22.11. Sixties Blondiesin mukana ja aika paljon menneessä ajassa viivytään myön 23.11. Gugi Kokljuschkinin ja Olli Ahvenlahden parissa.


Marraskuun päättää tuttu mies Ilkka Vainio. Hän tuo Viihteen Kenttämiehet orkesterinsa peräti kolmelle erilaiselle keikalle. Torstaina kuunnellaan Juha Vainion klassikkokappaleita, perjantaina ollaan pikkutuhmasti Pahojen poikien laulujen tunnelmissa ja lauantaina on huumorin vuoro, Huuhaa Innasen, Jukka Virtasen ja monen muun hauskuuttajan musiikia kuullaan silloin.

Joulukuu
Joulua kohti meno hieman rauhoittuu Kukon lavalla. Itsenäisyyspäivän juhlat ja joulun juhla-ateriat ovat jo klassikoiksi muodostuneita tapahtumia. Toki myös musiikillista tarjontaa löytyy joulukuulta.

Tomi Metsäketo

Tomi Metsäketo on upea laulaja. Hän konsertoi pianistin säestyksellä 5.&7.12. Operettia, ikivihreitä ja yllättäviä valintoja sisältävät keikat ovat mieleenpainuva kokemus.

Kari Vepsä on joulusissa tunnelmissa 9.&11.12. Koomikko Juha laitila puolestaan viihdyttää kansaa 14.12.
Joulukuulle tulee vielä lisäyksiä, esimerkiksi yhdessä laulettavien joululaulujen iltaa ei ole vielä laitettu kalenteriin.

Tässäpä katsaus syksyn ohjelmistoon. Se on runsas ja monipuolinen. Muutoksia saattaa tulla ja joku tapahtuma saattoi listalta unohtuakin. Fuengirola.fi tiedottaa asioista, sitä seuraamalla pysyt hyin kärryillä Kukon tarjonnasta.Lippuja kaikkiin Kukon tilaisuuksiin saa Centro Finlandian Infosta tai soittamalla virka-aikaan +34 646 111 203

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Minkä puolueen ehdokasta äänestät eduskuntavaaleissa?

View Results

Loading ... Loading ...