Tulista flamencoa Sevillasta

La Zingara on suomalaissyntyinen flamencotanssija Sevillasta. Hän on harvinainen ilmestys, sillä on poikkeuksellista, että ulkomaalainen menestyy flamencorintamalla. Kati Vyyryläinen – La Zingara on paitsi päässyt sisään Sevillan flamencopiireihin, myös saavuttanut arvostetun aseman tanssijana. Menestys on vaatinut kovaa työtä, intohimoa ja lahjakkuutta.

La Zingara esiintyy David Manzana -nimisen kitaristi/laulajan kanssa. Heidän yhteinen esityksensä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden tutustua flamencoon sekä tanssina että musiikkina. Tämä on sitä oikeaa flamencoa, ei taustanauhoilla toteutettua turisteille suunnattua ryhmätanssia.

La Zingara ja Manzano esiintyvät ravintola Kukossa torstaina 29.11. Liput kannattaa noutaa ajoissa Centro Finlandian Infosta (13/15€). Ruokailijoilla on mahdollisuus pöytävaraukseen parhailta paikoilta. (puh. +34 646 111 203)

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Kumpi sykähdyttää enemmän, Maamme laulu vai Finlandia-hymni?

View Results

Loading ... Loading ...