Sillanpään esiintyminen Fugefestilla epävarmaa

Tällä hetkellä Jari Sillanpää on poistettu Fugefest-festivaalin esiintyjälistasta. Festivaalin järjestäjät seuraavat tarkkaan tilanteen kehittymistä ja reagoivat sen mukaan.

Kerroimme aiemmin, että tämän vuoden Fugefestin ohjelmisto täydentyy Jari Sillanpään esiintymisellä. Nyt esiintyminen on epävarmaa eilen mediassa esiin nousseiden vakavien syytösten takia.

Mikäli Jari todetaan syyttömäksi eilen esiin nousseisiin väitteisiin, on hän tervetullut Fugefestin lavalle. Ennen kuin lisätietoja saadaan, ei järjestäjillä ole enempää kommentoitavaa asiaan.

Jo neljättä kertaa Espanjan Fuengirolassa järjestettävän tapahtuman tähtinä nähdään tänä vuonna vuoden 1980 kokoonpanonsa 40-vuotisjuhlakiertueen Fuengiroralasta aloittava Pelle Miljoona Oy, suurta suosiota nauttiva rap-artisti Elastinen, lukuisista hiteistään tunnettu karismaattinen Lauri Tähkä , suomalaisten kestosuosikki Yö, tänä vuonna Emma Gaalassa vuoden tulokkaana palkittu LEO, platinaa ja kultaa soolourallaan myynyt Jonne Aaron, viihdyttävistä livekeikoistaan tunnettu Martti Servo & Napander, karismaattisen Antti Ketosen luotsaama Neljänsuora sekä viime vuonna jättihitin ’Antaudun’ julkaissut Reino Nordin.

Lisäksi Fugefesteillä nähdään ainutlaatuinen keikka, kun suomalaisen iskelmämusiikin kestosuosikit nousevat ensimmäistä kertaa yhdessä lavalle. Taattua tunnelmaa Fuengirolan iltaan saadaan kun Kuningattaret eli viime vuonna 35-vuotistaiteilijajuhlaansa viettänyt Meiju Suvas, ikinuori energiapakkaus Virve ’Vicky’ Rosti ja tummasta ja matalasta äänestään tuttu iskelmätähti Lea Laven saavat feattaajakseen tänä vuonna viimeisen ison kiertueensa tekevän Dannyn. Tältä nelikolta eivät hitit lopu kesken ja yhteislaululta ei varmaan voida välttyä kun kaikille tutut kappaleet kajahtavat soimaan.

Charter-lennot ja matkat

Fugefest-viikonloppuun on nyt varattu kaksi Tampereelta lähtevää charter-lentoa, jotka voi varata www. fugefest.fi/matkat -sivulta. Lennon lisäksi on mahdollista valita myös hotellipaketti. Matkat järjestää Espanjassa toimiva suomalaisomisteinen Viajes Meriatur matkatoimisto. Matkapaketit ovat viikon mittaisia, joten kävijälle jää aikaa festivaalin lisäksi tutustua Aurinkorannikkoon ja Andalusiaan.

FUGEFEST 2018
Perjantai 19.10.
Leo
Jonne Aaron
Martti Servo & Napander
Neljänsuora
Kuningattaret Feat Danny ”Iso D” ( Meiju Suvas, Virve Rosti Ja Lea Laven )
Reino Nordin

Lauantai 20.10.
Leo
Elastinen
Lauri Tähkä

Pelle Miljoona Oy

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Syötkö mämmiä?

View Results

Loading ... Loading ...