Aurinkorannikon radiot yhdistyvät – jatkossa yksi suomalainen kanava

Aurinkorannikon radioaalloilla tuulen suunta muuttuu tiheään. Pari viikkoa sitten kuultiin uutinen Radio Finlandian omistajanvaihdoksesta, nyt tarina saa jatkoa, kun Finnradio lopettaa lähetyksensä ja osa ohjelmista siirtyy Radio Finlandian taajuudelle.

-Tämä on luonteva askel toiminnan järkeistämiseen. Näin pienellä alueella ei ole erityisen mielekästä ylläpitää useaa radiokanavaa, jatkossa toiminta keskittyy Radio Finlandian taajuudelle, kertoo Henry Aflehct.

Finnradion toimitusjohtaja Raija Kurkola siirtyy järjestelyn yhteydessä Radio Finlandian tiimiin mediasuunnittelijaksi.

-Olen innoissani tästä uudesta mahdollisuudesta. On aivan turha tehdä radiota erillisistä bunkkereista, voimia yhdistämällä saamme varmasti paremman lopputuloksen aikaiseksi. Kun kuulin, että Aflecht ostaa Radio Finlandian, aavistin yhteistyön mahdollisuuden syntyneen. Nyt syntyvässä mallissa suomalaisilla on yksi 24h radiokanava ja samoin ruotsalaisille jää Kustradion kokonaan käyttöön.

Finnradiota ja muuta mediasisältöä tällä hetkellä tuottava FR production jatkaa uusista järjestelyistä huolimatta toimintaansa ja Kurkola työskentelee edelleen myös tuotantoyhtiölle.

Uudistukset etenevät pikku hiljaa, Finnradion nykyiset Fm –lähetykset loppuvat vuoden vaihteessa. Radio Finlandian uusista ohjelmista ja ohjelmakartasta tiedotetaan myöhemmin.

Antti Pekkarinen

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Missä aiot viettää joulun pyhät?

View Results

Loading ... Loading ...