Raspikurkku Rod Stewart Fuengirolaan

Ensi kesä näyttää melkoiselta tähtisateelta Fuengirolan Sohailin linnan kupeessa. Jo aiemmin ilmoitettiin Richie Blackmore´s Rainbown kesäkuun keikasta ja tänään tuli tieto, että legendaarinen Rod Stewart esiintyy Marenostrum lavalla Sohailin rannassa heinäkuun 3. päivä.

Rod Stewart on legenda kaikilla mahdollisilla mittareilla. Hänen levyjään on myyty maailmanlaajuisesti kymmeniä miljoonia, hän on tehnyt jättimäisiä stadionkiertueita, mies on ollut kysytty vierailija toisten menestyneiden artistien levyillä ja keikoilla.

Stewart aloitti uransa jo 60-luvun alussa. Hänen ensimmäinen laajempaa huomiota saanut yhtyeensä oli Jeff Beck group, mutta suuri menestys alkoi The Faces –yhtyeen myötä. Tuossa yhtyeessä hänen lähin kumppaninsa oli jo JBG:n ajoilta tuttu Ron Wood, joka on myöhemmin tullut tunnetuksi the Rolling Stonesin kitaristina.

Faces uransa aikana Stewart aloitteli myös soolouraansa. Ensimmäinen megahitti oli Maggie May vuodelta 1971. Sitä seuravasivat monet jättihitit kuten Sailing, Do you think I´m sexy. 2000-luvun alussa Stewart innostui tekemään coverkappaleita. Hän esimerkiksi levytti viiden levyn sarjan amerikkalaisen populaarimusiikin historiaa.

Rod Stewart on viime vuosina palannut jälleen kirjoittamaan omaa musiikkia. Menestys ei ole ollut aivan 70-luvun kaltaista, mutta hyvin ovat tuoreetkin kappaleet myyneet. Keikkakunto on 73-ikirokkarilla lositava.

Musiikin lisäksi Stewart on niittänyt mainetta myös kovana juhlijana ja naistenmiehenä. Toistaiseksi hänellä tiedetään olevan kahdeksan lasta viiden eri naisen kanssa. Jalkapallo on aina ollut hänen suuri intohimonsa ja lukuisat ovat ne tarinat, kun Stewart on ollut järjestämässä eri futisjoukkueiden karonkkajuhlia.

Stewartin konsertin liput tulevat myyntiin marraskuun 23. päivä. Niitä saa vaikkapa El corte inglesistä tai osoitteesta marenostrumcastlepark.com .

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Aiotko äänestää eduskuntavaaleissa?

View Results

Loading ... Loading ...