Humalainen suomalaisnainen ahdisteli seksuaalisesti taksinkuljettajaa ja alaikäistä Fuengirolassa

Suomalainen 22 vuotias naisturisti on pidätetty Fuengirolassa syytettynä taksinkuljettajan ja alaikäisen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.  Pidätetty ei muista tapahtumista mitään, sanoo nauttineensa illalla runsaasti vodka-shotteja ja kannabista.

Tapahtumat saivat alkunsa torstain ja perjantain välisenä (11.5.) yönä puolenyön aikaan. Pidätetty nousi taksiin ja aloitti heti matkan alussa seksuaalisen vihjailun. Tilanne jatkui ja nuori nainen kävi käsiksi 39 -vuotiaaseen taksikuskiin. Hän suuteli kuljettajaa väkisin kaulaan ja kosketteli hänen sukuelimiään.

Kuljettaja pysäytti auton ja pyysi asiakasta poistumaan. Nainen poistui, mutta ei suostunut maksamaan kyytiään. Kuljettaja soitti poliisille ja sitten vaimolleen pyytäen häntä seuraamaan naista.

Kuljettajan vaimo löysi naisen, joka oli siinä vaiheessa löytänyt ahdistelulleen jo uuden uhrin. Tällä kertaa kyseessä oli 16 -vuotias poika. Tässäkin tapauksessa nainen kosketteli pojan sukuelimiä ja suuteli väkisin kaulalle.

Poliisi saapui paikalle ja pidätti nuoren naisen. Pidätysvaiheessa nainen esitti poliiseille seksistisiä kommentteja. Aluksi näytti siltä, että nainen nukahtaisi, mutta hän alkoikin yllättäen tanssia provosoivasti. Nainen oli vahvasti päihtynyt.

Sekä taksinkuljettaja että 16 -vuotias poika tekivät naisesta rikosilmoituksen.

Asiasta kertoi Diariosur –nettilehti.

Jaa artikkeli:

Mainos
Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Mikä on paras kesäjuoma?

View Results

Loading ... Loading ...
Mainos