Jari Sillanpää Fugefestiin – Lisää festarilentoja myyntiin

Suurin ulkomailla järjestettävä Suomalaisen musiikin festivaali Fugefest lisää vuosi vuodelta suosiotaan. Lipunmyynti on tänä vuonna ollut ennätyksellisen vilkasta ja festarimatkoja Suomesta on myyty runsaasti. Kovan kysynnän vuoksi järjestäjät ovat lisänneet valikoimiinsa yhden edestakaisen festarilennon Tampereelta.

Uutena artistina Fugefestin esiintykaartiin kiinnitettiin tällä viikolla Jari Sillanpää. Uusi kasvo Sillanpää ei festarilla ole, hän on ainoa artisti, joka on esiintynyt kaikilla aiemmillakin Fugefesteillä.
Fugefestin artistikattaus on tänä vuonna runsas ja monipuolinen. Rock -henkisyyttä edustaa Pelle Miljoona Oy legendaarisessa kokoonpanossaan. Iskelmäpuolen kuningattarina esiintyvät Meiju Suvas, Lea Laven ja Virve Rosti feat. Danny. Muita tähtiartisteja ovat esimerkiksi Elastinen, Lauri Tähkä, Reino Nordin ja Yö. Koko ohjelma löytyy osoitteesta www.fugefest.fi .
Virallisia lippuja Fugefestille myyvät ainoastaan Ticketmaster.fi ja Aurinkorannikolla Centro Finlandian Info. Esimerkiksi Via GoGo -niminen palvelu on myös ilmoittanut myyvänsä lippuja, mutta sen kautta lipuista voi joutua maksamaan jopa nelinkertaisen hinnan. Varmin tapa hankkia oikeahintaiset ja toimivat liput on seurata linkkiä www.fugefest.fi ja klikata sieltä liput kohtaa. Tai käymällä henkilökohtaisesti Centro Finlandiassa.
Festarimatkat löytyvät osoitteesta www.heimelennetaan.fi . Fugefest on järjestänyt kaksi Suoraa lentoa Tampereelta Málagaan 15.-22.10. Samasta osoitteesta saa sekä lentoja että pakettimatkoja. Myös yhdensuuntaisia matkoja Tampereen ja Málagan välillä on myynnissä edullisesti, halvimmillaan alle 50€.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Syötkö mämmiä?

View Results

Loading ... Loading ...