Suomen oikeuslaitos

Ei tämä aihe nyt mitään lempiaiheitani ole, mutta kun Suomen oikeuslaitos toimii  täysin käsittämättömästi ihmisten turvallisuutta heikentäen.

Ihan nyt viime viikoina on annettu  huippuvaarallisten rikollisten kuljeskella tavallisten ihmisten joukossa uhreja valikoimassa. Turussa terroristi pitää oikeuslaitosta pilkkanaan ja sarjakuristaja valehtelee, minkä kerkiää. ”Olen parantunu enkä enää ikään tee henkirikosta”, ja eikun äijä raitille amareita taskussa.

Hänen tapauksessaan teot olivat oikeuslaitoksen mukaan tappoja eikä murhia. Murhatapauksessa tuomio olisi huomattavasti pidempi, eikä erittäin vaarallisena henkilönä häntä tarvisi päästää kiven sisältä laisinkaan. Tapon ollessa kyseessä tämä vaarallinen henkilö voi tepastella rauhassa vaikka mukulakivikatuja.

Suomessa on hyvin vaikeaa tuomita murhasta, niin se vain on. Murhaajat muuttuvat tappajiksi oikeussalissa ja tuomiot pienevät.

Mikä käräoikeuksia ja hovioikeuksia vaivaa? Meikäläiselle tappo muuttuu murhaksi, jos aseena on kääntöveitsi  eli linkkari.

Pakko ottaa tähän vielä se kymmenvuotiaan raiskaus keskellä pihaa. Käräjänoikeuden mukaan raiskaus ei ollut törkeä, koska tyttö ei vastustellut voimakkaasti. Ei voi olla totta, oli kuitenkin.

Minut varmasti tuomittaisiin murhasta, kun salakuljetin aseen oikeussaliin. Täytyy kyllä myöntää olevani hyvin vaarallinen näitä lapsenraiskareita kohtaan.

Vesa Uusi-Kilponen

 

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Syötkö mämmiä?

View Results

Loading ... Loading ...