Marbellan magiikkaa

Costa del Sol on huikea sen moninaisuuksineen. Saman päivän aikana voin viettää maaseutuelämää vuohilaumojen kanssa, käydä liiketapaamisissa Malagassa ja nauttia laadukkaasta illallisesta Marbellan gourmet-ravintolassa. Elämä on monipuolista ja ihanaa.

Marbella kuvastaa lähinnä omaa elämääni Suomesta ja ennen kaikkea Helsingistä. Kaupungin halki menevä pääkatu, Avenida Ricardo Soriano on kuin Mannerheimintie, jota ajoin edestakaisin jo kyllästymiseen asti. Nyt tuo uusi Mannerheimintieni on minulle jotenkin kotoisa.

Tutut merkkiliikkeet, putiikit ja pankit reunustavat sitä ja odottavat Espanjassa ansaitsemiani euroja niihin sijoitettavaksi. Marbellassa ei koskaan tuhlaa, vaan sijoitetaan elämääni tavalla tai toisella.

Marbellan katukuva on kansainvälinen ja tasokas. Se kuuluu niihin maailmalla kaikkien tuntemiin kohteisiin, kuten St. Tropez tai San Remo. Kaupunki on brandäytynyt aikojen saatossa pelkäksi Marbellaksi ja Marbella -lifestyle tuo kaikille mielleyhtymänä tasokkuudesta ja kalleudesta.

Tosiasiassa Marbella on kuitenkin vain kaupunki, jossa elää erilaisia ihmisiä eri elämäntilanteissa. Kuten jokainen kaupunki, se muodostuu erilaisista sosiaalisista rymistä, joita kaupunkielämässä tarvitaan. Marbella on paikka, jossa jokaisella kaupunkilaisella on oma paikkansa.

Vanha, uusi, perinteet ja modernismi elävät sulassa sovussa Marbellassa. Vanhan kaupungin kapeat kujat laadukkaine erikoisliikkeineen ja miellyttävine ravintoloineen ovat hintansa arvoiset. Maksan mielelläni hieman lisää siitä, että saan kauniita tuotteita sekä hyvää palvelua ja huomiota asiakkaana. Marbellassa rohmuaminen on vanhanaikaista. Laatu korvaa määrän.

Marbellassa ei eletä polyesterisen hömppämuodin mukaisesti. Marbella on itsessään jo muoti. Tämä muoti on klassikko ja se elää ikuisesti. Muotitietoisuus ei tule Louis Vuittonilta, Diorilta tai fast fashion Zaralta. Muoti on ajattelumalli, tietoisuus ja todellisuus. Sitä edustaa tämä uusi Helskinkini minulle. Marbella on kaupunki isolla K:lla.

Markus Aho

 

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Syötkö mämmiä?

View Results

Loading ... Loading ...