Uber tulee Aurinkorannikolle kesään mennessä

Henkilökuljetuspalveluita netin välityksellä tarjoava Uber-taksi ottaa jalansijaa Aurinkorannikolla vähintään 200 ajoneuvon voimin vielä ennen kesää.

Uber-taksi aloittaa toimintansa Aurinkorannikolla ensi vaiheessa Malagan, Marbellan, Fuengirolan, Mijasin, Torremolinosin ja Benalmádenan alueella. Yhtiö on päättänyt levittäytyä Espanjan eteläisille turistialueille siitä huolimatta, että provinssissa taksien tiheys asukasta kohti on maan korkeinta tasoa, yksi auto 4,4 asukasta kohti.

Yhtiön mukaan alueelle päätettiin tulla nimenomaan turistien muodostaman valtaisan asiakaspotentiaalin vuoksi. Uber perustelee positiivisia näkymiä omilla tilastoillaan, joiden mukaan viime kesänä noin 150.000 henkilöä, jotka edustivat 138 eri kansallisuutta, yritti tilata taksin Uberin sovelluksella.

Virallista aloituspäivää ei ole vielä ilmoitettu, mutta yleisesti arvellaan, että Uberin toiminta Malagassa, Marbellassa ja kaupunkien välisellä alueella alkaa ennen kesämatkailun huippukautta.

Nyt yhtiön on vielä päästävä paikallisten viranomaisten kanssa sopimukseen Uber-lisenssien haltijoiden määrästä.

Espanjassa Uber saapui ensimmäiseksi Madridiin vuonna 2016. Viime vuonna se aloitti toimintansa myös Barcelonassa.   rancis Silva

Tiina Piha

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Syötkö mämmiä?

View Results

Loading ... Loading ...