Loppukiri Fugefestiin

Fugefestiin on aikaa enää vajaat kaksi viikkoa. Nyt kannattaa olla nopea, jotta saa varmistettua paikkansa suurimmalla Suomen ulkopuolella järjestettävällä suomalaisen pop-musiikin festarilla.

Keväällä käynnistynyt tämän syksyn Fugefestin lipunmyynti on ollut ennätyksellisen vilkasta. Vastaavaan ajankohtaan nähden lippuja on myyty noin 20% enemmän kuin viime vuonna. Tämä tarkoittaa sitä, että lippujen hankinnan suhteen kannattaa toimia nopeasti. On varsin oletettavaa, että kaikki saatavilla olevat liput myydään ennakkoon.

Andy McCoy nousee lavalle Pelle Miljoona Oy:n tarunhohtoisessa kokoonpanossa.

Lisää vippejä

Varsinkin VIP-liput menivät tänä vuonna kuumille kiville. Varsinaiset vipit on kaikki myyty, mutta järjestäjät ovat laskeneet myyntiin pienen erän lisävippejä. Nämä lisävipit ovat muuten normaalivippien kaltaisia, mutta niillä ei ole oikeutta Palacio de la Pazin yläparven aitiopaikoille. Vip -ruokailu ja muut vip-palvelut kuuluvat tähän normaalivippiä edullisempaan lippuun. Lisävippejä, kuten tavallisiakin lippuja myydään Aurinkorannikolla Fuengirolassa sijaitsevan Centro Finlandian Infossa.

Festivaali järjestetään tänä vuonna neljättä kertaa. Paikkana on vanha tuttu Palacio de la Paz Fuengirolan feria-alueen päädyssä. Festarialueelta löytyy monipuoliset ravintolapalvelut, tänä vuonna ruoan yleisömyynnistä vastaa kreikkalainen ravintola Santorini. Toki Santorinin keittiö loihtii myytäväksi muitakin kuin kreikkalaisia herkkuja.

Antti Pekkarinen

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Aiotko äänestää eduskuntavaaleissa?

View Results

Loading ... Loading ...