Kazuki, Fuengirola – Näyttävää ja herkullista

Kun raaka-aineet ovat ensiluokkaisia ja tuoreita, ja kun keittiömestari on oman genrensä ehdoton mestari, lopputulos on nautittava. Los Bolichesissa sijaitseva Kazuki täyttää edellä mainitut määreet.

Kazuki tarjoaa japanilaisen perinteen mukaisesti puhtaita makuja. Ravintola on erikoistunut sushiin ja teppanyakiin, eli pöydässä valmistettaviin aterioihin. Teppanayki-pöydän ympärillä ruokailu saa aivan uuden ulottuvuuden, itse ruoanlaitto on kokonainen show.

Rapujen käsittely isolla veitsellä on mykistävän taitavaa.
Teppanyaki on viihdyttävä kokkishow.

Maukkaiden kevätrullien ja dumplingien jälkeen testiryhmämme sai eteensä näyttävän sushitarjottimen jolla oli green dragon ja rainbow -rullia. Ateria oli visuaalisesti pysähdyttävän kaunis, testiryhmämme lisäksi ravintolassa samaan aikaan ollut suomalaisryhmä tuli myös kuvaamaan kattausta. Sen lisäksi, että sushi näytti hyvältä, testiryhmämme totesi sen olevan maultaan parasta, mitä moniin vuosiin olemme päässeet maistamaan.

Kevätrullia
Sushirullat
Liekitys

Sitten oli vuorossa teppanyaki-show. Kokki saapui isojen veitsien kanssa suuren paistolevyn ääreen. Veitset pyörivät hienosti miehen käsissä, samuraitunnelmaa korosti kokin perinteinen japanilainen otsanauha. Kananmunat taipuivat hienosti rullalle ja jättikatkaravuista lähtivät kuoret veitsien avulla vikkelästi. Liekitettäessä tuli kipusi näyttävästi kattoon saakka.

Pääsimme maistamaan rapujen lisäksi härän sisäfilettä teppanyaki-tyyliin valmistettuna. Sekä rapuihin että lihaan tuli mukaan pari erilaista kastiketta. Juuri kastikkeet tekivät ruokailusta herkullisen ja monipuolisen. Maut vaihtelivat hapanimelästä tulisiin.

– Me käymme täällä tosi usein syömässä. Otamme aina teppanyakin. On tosi kiva katsella taitavan ihmisen työtä, ja kun ruoka on vielä taivaallisen hyvää, illat täällä ovat aina onnistuneita, kehuu nelihenkinen suomalaisseurue. Samaa mieltä on testiryhmämme. Palaamme varmasti uudelleen. Kazuki löytyy, kun kävelee ”junakatua” feria-alueelta alaspäin pari sataa metriä.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Paljonko käytät rahaa joululahjoihin?

View Results

Loading ... Loading ...