Lisää aktiivisuutta, kiitos

Aurinkorannikon ylivoimaisesti aktiivisin suomalainen poliittinen yhdistys, Aurinkorannikon Kokoomus, juhlii tänä viikonloppuna 20-vuotista taivaltaan. Fuengirola.fi -lehden puolesta on ilo onnitella virkeää parikymppistä.

Politiikka on laji, joka on joskus muodissa ja joskus vähän sivummalla ihmisten mielistä. Muodin oikut eivät kuitenkaan vaikuta siihen, että politiikkaa tehdään koko ajan. Ja kun politiikkaa tehdään, siitä myös keskustellaan. Mielipiteiden vaihdosta ja niiden yhteensovittamisesta politiikassa perimmiltään on kyse.

Aurinkorannikon Kokoomus on ollut alueellamme melko yksinäinen toimija. Ainoastaan sosiaalidemokraattien Wanhat toverit on välillä järjestänyt puhe- tai keskustelutilaisuuksia, muuten poliittinen kenttä on ollut kuollutta. Se on sääli, poliittinen debatti on mielenkiintoisinta silloin, kun erilaisia näkökantoja on edustettuina.

Kokoomuslaisten aktiivisuus on osoittanut, että politiikka Aurinkorannikolla kiinnostaa. Kun täällä on vieraillut ministereitä tai kansanedustajia, salit ovat pullistelleet kiinnostuneista kuulijoista. Kysymyksiä poliitikoille on esitetty jopa epäsuomalaisen paljon. Moni vierailijoista on ihmetellyt Aurinkorannikon suomalaisten valveutuneisuutta ja aktiivisuutta.

Ensi keväänä Suomessa järjestetään eduskuntavaalit. Odotettavissa on paljon kiivaita ja hedelmällisiä väittelyitä. Kokoomuslaiset vanhaan tapaan hoitavat oman tonttinsa Aurinkorannikon keskustelusta mallikkaasti, toivottavasti muutkin puolueet edes vaalien alla aktivoituvat.

Pääkirjoitus

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Paljonko käytät rahaa joululahjoihin?

View Results

Loading ... Loading ...