Koronaseuranta Uutiset

Mitä tehdä jos epäilee saaneensa tartunnan?

 

Ne jotka oleskelevat pidempiä aikoja tai pysyvästi Aurinkorannikolla ovat pääosin julkisen terveydenhuollon piirissä. Mutta mitä tehdä, jos ei kuulu julkisen sairaanhoidon piiriin, vaan terveysasiat ovat matkavakuutuksen varassa?

– Jos oireet eivät ole vakavia, ensimmäinen ohje on pysyä kotona ja hoitaa oireita, kertoo Marita Ekman Vithas Xanitista.

– Jos mikä tahansa onnettomuus, sairaus tai muu vaatii nopeaa sairaalahoitoa, silloin kannattaa soittaa omaan hätänumeroomme 900 407 407 tai mennä suoraan Benalmádenan sairaalaamme, jonka ensiapu päivystää ympäri vuorokauden, hän jatkaa.

Kysyimme asiaa myös lääkäripalvelu Servicio Medico Costa del Solista.

– Jos oireet tuntuvat sellaisilta, että kaipaa lääkärin apua, niin silloin soitto meille ja me lähetämme lääkärin paikalle, sanoo Marcelo Reyes.

– Lääkäri tutkii potilaan oireet ja jos hänen mielestään on syytä epäillä koronavirustartuntaa, lääkärimme neuvoo asiassa eteenpäin, Reyes jatkaa.

On hyvä muistaa, että jos oma kielitaito ei riitä asioimiseen, niin Aurinkorannikolla palvelee lukuisia tulkkeja ja asianhoitajia, jotka voivat auttaa.

Lisää aiheesta osoitteessa: fuengirola.fi/category/koronaseuranta

Mitä pidit jutusta?
+1
42
+1
3
+1
1
+1
0
+1
4
+1
2

Kolumnit

Kimmo Sahlman

Valtion kyydillä

  Koirat odottivat kintut ristissä ulospääsyä, joten päätimme ulkoiluttaa yhdessä. Vaikkakin...
Vesa Uusi-Kilponen

Eläkkeellä?

  Eläkeläinen on mielestäni hyvinkin hyvässä asemassa nykytilanteessa. Työllä hankittu elintaso,...

Viikon kysymys

Kumpi maa mielestäsi hoitaa koronakriisiä paremmin?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa