torstai, maalis 28, 2024

Mitä tehdä jos epäilee saaneensa tartunnan?

 

Ne jotka oleskelevat pidempiä aikoja tai pysyvästi Aurinkorannikolla ovat pääosin julkisen terveydenhuollon piirissä. Mutta mitä tehdä, jos ei kuulu julkisen sairaanhoidon piiriin, vaan terveysasiat ovat matkavakuutuksen varassa?

– Jos oireet eivät ole vakavia, ensimmäinen ohje on pysyä kotona ja hoitaa oireita, kertoo Marita Ekman Vithas Xanitista.

– Jos mikä tahansa onnettomuus, sairaus tai muu vaatii nopeaa sairaalahoitoa, silloin kannattaa soittaa omaan hätänumeroomme 900 407 407 tai mennä suoraan Benalmádenan sairaalaamme, jonka ensiapu päivystää ympäri vuorokauden, hän jatkaa.

- Mainos -

Kysyimme asiaa myös lääkäripalvelu Servicio Medico Costa del Solista.

– Jos oireet tuntuvat sellaisilta, että kaipaa lääkärin apua, niin silloin soitto meille ja me lähetämme lääkärin paikalle, sanoo Marcelo Reyes.

– Lääkäri tutkii potilaan oireet ja jos hänen mielestään on syytä epäillä koronavirustartuntaa, lääkärimme neuvoo asiassa eteenpäin, Reyes jatkaa.

On hyvä muistaa, että jos oma kielitaito ei riitä asioimiseen, niin Aurinkorannikolla palvelee lukuisia tulkkeja ja asianhoitajia, jotka voivat auttaa.

Lisää aiheesta osoitteessa: fuengirola.fi/category/koronaseuranta

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mitä pääsiäinen merkitsee sinulle?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...