Blogi

La Ligassa kärkipaikka vaihtui, Barcelona kärjessä.

 

Granada menetti kärkipaikkansa, kun se hävisi ensin viikkokierroksella Getafelle ja viime viikonloppuna vielä kotonaan Real Sociedadille. Barcelona murskasi viikolla Valladolidin ja viikonloppuna puolestaan hävisi yllättäen Levantelle, mutta pitää silti kärkipaikkaa. Real Madrid murskasi viikolla Leganeksen 5-0, mutta pelasi viikonloppuna kotonaan tasan Real Betisin kanssa. Real jakaa kärkipaikan Barcelonan kanssa, Barçalla on vain parempi maaliero. Nämä joukkueet ovat pelanneet vielä yhden ottelun muita vähemmän, kun El Clásico siirrettiin joulukuulle. Real Sociedad on yllättäen sijalla kolme. Granadan sijoitus valahti kuudenneksi. Taulukon 13 ensimmäistä joukkuetta ovat viiden pisteen sisällä.

***

Málagan kahden ottelun mittainen voittoputki katkesi viime perjantaina, kun se koki sateisella El Toralinin stadionilla Ponferradassa 0-1 -tappion nousijajoukkue Ponferradinan vieraana. Kotijoukkue onnistui maalinteossa ottelun loppuhetkillä, vajaa 10 minuuttia ennen loppuvihellystä.

Málaga pelasi pitkästä aikaa vaisuhkon ottelun. Se onnistui saamaan muutaman maalipaikan, joista pari parasta osui Renato Santosille. Miehen viimeistely oli kuitenkin heikkoa.

Tappion myötä Málaga vajosi taas putoajien joukkoon. Sinivalkoisilla on tulevana sunnuntaina mahdollisuus kääntää kurssi taas nousujohteiseksi, kun toinen nousijajoukkue Fuenlabrada Madridin lähistöltä saapuu La Rosaledalle. Fuenlabrada on aloitttanut kauden komeasti. Se on sarjassa jaetulla toisella sijalla, joten helppoa voittoa Málagalle ei oletettavasti ole tulossa, mutta hyvä ottelu on odotettavissa!

Koripallossa Unicajan kuuden ottelun voittoputki katkesi viime loppukuusta, kun se koki tappiot EuroCupissa sekä samalla viikolla myös kotiottelun liigassa. Tuo putki ei onneksi ollut sen pidempi, vaan viime viikolla Unicaja ensin murskasi EuroCupissa italialaisen Trenton ja viime sunnuntaina 8.100 silmäparin edessä liigassa kaatui Real Betis. Unicaja on kotimaisessa Liga ACB:ssä sijalla viisi ja EuroCupissa se johtaa omaa lohkoaan. Unicaja kohtaa kotiottelussa seuraavan kerran ensi viikon keskiviikkona puolalaisen Asseco Arka Gdynian. Tässä välissä malagalaisjoukkue pelaa pari vierasottelua.

Ensi viikolla hehkutellaankin sitten Suomen Huuhkajien mahdollista taivalta kohti ensi kesän EM-kisoja.

Veppe Tervaskangas

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Kimmo Sahlman

Sinun valintasi

Armokuoleman (eutanasia) hyväksyminen ei pakota sinua kuolemaan. Abortin hyväksyminen ei tarkoita,...

Viikon kysymys

Kumpi kuuluu laskiaispullan väliin?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa

Varaa saunavuoro: (+34) 646 111 203